Selecteer een pagina

Inkopen

Inkopen kan bij ons op verschillende manieren. Kies zelf de manier die voor jou het makkelijkst is. Wil je direct bestellen? Kies dan voor de webshop. Liever nog even overleggen? Geef je bestelling dan telefonisch door aan je vaste contactpersoon. Even geen telefoon in de buurt? Verstuur je bestelling dan per e-mail.

Mocht je op zoek zijn naar een product dat niet in de webshop staat of advies nodig hebben over bepaalde producten, laat het ons dan weten. Wij denken graag met je mee!

Webshop

Dankzij onze webshop kun je vanaf elke locatie direct de gewenste producten online inkopen. Je bestelling wordt direct verwerkt in ons systeem dat altijd up to date is. Bestellingen die voor middernacht gedaan worden, worden de volgende dag nog ingekocht. Heb je nog geen inlogcode voor de webshop? Vraag dan via onderstaand formulier direct een account aan.

Klant worden/webshop account aanvragen

Wil je klant worden van Ruud Fransen Fleurs of een webshop account vragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

  Type bedrijf

  Aanhef Dhr.Mevr.

  Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Leveringscondities.

   

  Heeft u al een account voor de webshop van Ruud Fransen Fleurs? Dan kunt u aan de rechterkant van deze pagina inloggen.

  Transport

  Wij werken samen met de volgende transporteurs: